Γ' ΕΚΔΟΣΗ
ΔΩΡΕΑΝ!!!
Τώρα, για πρώτη φορά, υπέροχα Mega Ορυκτά, εντελώς δωρεάν 
στους πιστούς της φίλους και συλλέκτες.
ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ
Η συλλογή ορυκτών είναι μια αγαπημένη συλλογή σε όλο τον κόσμο, επειδή συνδυάζει την ομορφιά και το μεγαλείο της φύσης με το απίστευτο βάθος 
γνώσεων και πληροφοριών που είναι κρυμμένες μέσα στα υπέροχα έγκατα του πλανήτη μας. Ήδη από τον 18ο και 19ο αιώνα, σπουδαίοι άνθρωποι της Ιστορίας και της Επιστήμης ήταν μανιώδεις συλλέκτες ορυκτών. 
Ξεκινώντας τη νέα έκδοση της συλλογής Ορυκτά του Πλανήτη μας ερευνήσαμε την δυνατότητα να προσφέρουμε στους συλλέκτες, νέους και παλαιούς, κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό, κάτι που θα αποτελούσε μια συναρπαστική προσθήκη σε μια μεγάλη συλλογή. Καταλήξαμε ότι το καλύτερο δώρο θα ήταν μερικά μεγάλα κομμάτια ορυκτών, αυτά που ονομάσαμε Mega Ορυκτά, Mega-Minerals. Ωστόσο, τα μεγάλα κομμάτια είναι δυσεύρετα, δύσκολα στην μετακίνηση (καθότι εύθραυστα) και στοιχίζουν περισσότερο, πράγμα που κάνει πρακτικά απαγορευτική τη διανομή τους στα περίπτερα. 
Σήμερα, ωστόσο, πέρα από τα περίπτερα, υπάρχει ένα ακόμη πολύ αποτελεσματικό σύστημα διανομής, το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η λύση λοιπόν βρέθηκε 
συνδυάζοντας ένα ηλεκτρονικό καταστήματος με το δίκτυο των περιπτέρων, με μια ταχύτατη και απλούστατη, πλέον, διαδικασία, ως εξής: 

 Σε μερικούς τόμους της συλλογής, μαζί με τα τεύχη και τα κανονικά δείγματα ορυκτών, θα διανέμονται αυτοκόλλητα κουπόνια για απόκτηση Mega Ορυκτών εντελώς δωρεάν. Ήδη, στους τόμους 4, 6, 8 και 10 θα διανεμηθούν τέσσερα κουπόνια με τα οποία θα μπορεί όποιος το επιθυμεί να παραλάβει 
δωρεάν το πρώτο Mega Ορυκτό, ένα υπέροχο Γαιώδες. 

 1. Αφού συγκεντρώσει και τα 4 κουπόνια, κάθε συλλέκτης τα κολλάει στην ειδική σελίδα στο οπισθόφυλλο αυτού του τεύχους, γράφει το όνομά του και το e-mail του, φωτογραφίζει τη σελίδα και μας στέλνει τη φωτογραφία στο e-mail μας, megaminerals@myminerals.gr. 
 
 2. Την επόμενη εργάσιμη ημέρα, αφού ελεγχθεί η φωτογραφία, θα του αποσταλεί, πάντα με e-mail, ένα ηλεκτρονικό κουπόνι του ηλεκτρονικού καταστήματος www.radshop.gr με έκπτωση 100% για την παραγγελία του πρώτου Mega Ορυκτού.

 3. Μπαίνοντας στο radshop, ο συλλέκτης βρίσκει το Mega Ορυκτό, το τοποθετεί στο καλάθι του, δίνει τα στοιχεία του, και στη φάση της πληρωμής γράφει τον κωδικό του κουπονιού που έλαβε. 
Προσοχή, σε κάθε χρήστη δίνεται διαφορετικός κωδικός μίας χρήσης.

 4. Μετά τη λήψη της παραγγελίας, το radshop αποστέλλει με κούριερ το Mega Ορυκτό στην επιθυμητή διεύθυνση, χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών και εξόδων διαχείρισης. Κατά την παραλαβή, ο συλλέκτης θα πρέπει να παραδώσει στον κούριερ τα πρωτότυπα κουπόνια. Είναι ένας μηχανισμός διασφάλισης του προνομίου των δωρεάν Mega Ορυκτών μόνον για πραγματικούς συλλέκτες της συλλογής Ορυκτά του Πλανήτη μας.


- Όσοι εγγραφούν συνδρομητές πρέπει να κάνουν τη διαδικασία με τα κουπόνια; 
- Εννοείται ότι όσοι εγγραφούν συνδρομητές στη νέα σειρά (Σεπτεμβρίου 2021) δεν χρειάζεται να εφαρμόσουν τη διαδικασία των κουπονιών. Θα τους αποσταλεί αυτόματα το Mega Ορυκτό μετά την κυκλοφορία του τόμου 10. 
 
- Δεδομένου ότι η συλλογή Ορυκτά του Πλανήτη μας έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν σε δύο εκδόσεις, υπάρχει κάποιο προνόμιο για τους πιστούς συνδρομητές των παρελθόντων εκδόσεων; 
- Βεβαίως. Σε όσους έχουν γραφτεί συνδρομητές σε μια τις δύο συλλογές Ορυκτά του Πλανήτη μας (έκδοση EMSE-Radnet Ιανουάριος 2020 και Ιανουάριος 2021) θα αποσταλεί με e-mail ένα διαφορετικό εκπτωτικό κουπόνι radshop αξίας 5€. Πρόκειται για έκπτωση 25%, σημαντικά μεγαλύτερη από την έκπτωση 15% της τιμής της συνδρομής. Μέσω αυτού, θα μπορούν να παραγγείλουν από το radshop το πρώτο Mega Ορυκτό προς 15€, με πρόσθετη επιβάρυνση 3 ευρώ για έξοδα αποστολής και διαχείρισης σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα (σύνολο 18€), ενώ αν επιλεγεί πληρωμή με αντικαταβολή, προστίθενται άλλα 2€ για έξοδα αντικαταβολής (σύνολο 20€). 
 
- Γίνεται να πάρει κανείς το Mega Ορυκτό χωρίς κουπόνια; 
- Βεβαίως, η τιμή του στο radshop είναι 20€ και σε αυτή την τιμή πωλείται σε όλους, ασχέτως κουπονιών, με πρόσθετη επιβάρυνση 3 ευρώ για έξοδα αποστολής και διαχείρισης σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα (σύνολο 23€), ενώ αν επιλεγεί πληρωμή με αντικαταβολή, προστίθενται άλλα 2€ για έξοδα αντικαταβολής (σύνολο 25€). 
 
- Ποια είναι τα επόμενα Mega Ορυκτά, πόσα είναι και πότε θα διανεμηθούν; 
- Τα Mega Ορυκτά είναι δυσεύρετα, γι’ αυτό και βρισκόμαστε σε συνεννοήσεις με ορυχεία σε όλο τον πλανήτη προκειμένου να συγκεντρώσουμε τις απαιτούμενες ποσότητες. Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα, θα γίνουν ανακοινώσεις στον ιστότοπο της συλλογής www.myminerals.gr.
EΡΩΤΗΣΕΙΣ και ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
- Όσοι εγγραφούν συνδρομητές πρέπει να κάνουν τη διαδικασία με τα κουπόνια; 
- Εννοείται ότι όσοι εγγραφούν συνδρομητές στη νέα σειρά (Σεπτεμβρίου 2021) δεν χρειάζεται να εφαρμόσουν τη διαδικασία των κουπονιών. Θα τους αποσταλεί αυτόματα το Mega Ορυκτό μετά την κυκλοφορία του τόμου 10. 
- Δεδομένου ότι η συλλογή Ορυκτά του Πλανήτη μας έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν σε δύο εκδόσεις, υπάρχει κάποιο προνόμιο για τους πιστούς συνδρομητές των παρελθόντων εκδόσεων; 
- Βεβαίως. Σε όσους έχουν γραφτεί συνδρομητές σε μια τις δύο συλλογές Ορυκτά του Πλανήτη μας (έκδοση EMSE-Radnet Ιανουάριος 2020 και Ιανουάριος 2021) θα αποσταλεί με e-mail ένα διαφορετικό εκπτωτικό κουπόνι radshop αξίας 5€. Πρόκειται για έκπτωση 25%, σημαντικά μεγαλύτερη από την έκπτωση 15% της τιμής της συνδρομής. Μέσω αυτού, θα μπορούν να παραγγείλουν από το radshop το πρώτο Mega Ορυκτό προς 15€, με πρόσθετη επιβάρυνση 3€ για έξοδα αποστολής και διαχείρισης σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα (σύνολο 18€), ενώ αν επιλεγεί πληρωμή με αντικαταβολή, προστίθενται άλλα 2€ για έξοδα αντικαταβολής (σύνολο 20€). 
- Γίνεται να πάρει κανείς το Mega Ορυκτό χωρίς κουπόνια; 
- Βεβαίως, η τιμή του στο radshop είναι 20€ και σε αυτή την τιμή πωλείται σε όλους, ασχέτως κουπονιών, με πρόσθετη επιβάρυνση 3€ για έξοδα αποστολής και διαχείρισης σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα (σύνολο 23€), ενώ αν επιλεγεί πληρωμή με αντικαταβολή, προστίθενται άλλα 2€ για έξοδα αντικαταβολής (σύνολο 25€). 
- Ποια είναι τα Mega Ορυκτά, πόσα είναι και πότε θα διανεμηθούν; 
- Τα Mega Ορυκτά είναι δυσεύρετα, γι’ αυτό και βρισκόμαστε σε συνεννοήσεις με ορυχεία σε όλο τον πλανήτη προκειμένου να συγκεντρώσουμε τις απαιτούμενες ποσότητες. Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα, θα γίνουν ανακοινώσεις στον ιστότοπο της συλλογής.Οι φωτογραφίες των γαιωδών και μεγάλων ορυκτών αυτής της σελίδας είναι εγκυκλοπαιδικές και ΔΕΝ απεικονίζουν υποχρεωτικά τα Mega Ορυκτά που θα διανεμηθούν. Το ακριβές μέγεθος και σχήμα κάθε Mega Ορυκτού ποικίλει μιας και πρόκειται για ορυκτά που παράγονται από τη φύση με διαδικασία πολλών αιώνων.